Olsson & Jensen är ett svenskt inredningsföretag som säljer vintagemöbler och inredning till butiker i hela Sverige och flertalet länder.

2006 startades bolaget med målet att skapa produkter som är unika och noga utvalda för att med detaljer skapa karaktär och personlig känsla att längta hem till.

Sortimentet ska inspirera och ha en naturlig plats i de hem där design, kvalité och medvetna val är viktigt, där både produkt och pris överraskar.

Välkomna till oss!

Vi är teamet på Olsson & Jensen

Ett härligt gäng med inställningen att vi tillsammans och med glädje fixar det mesta.
Just nu söker vi en Redovisningsekonom. Läs mer om tjänsten här.

Catarina
ÄGARE

Therese
ÄGARE

Emma
Inköpare

Charlotte
Kundservice

Johanna
MARknad & brand

Sara
Kundservice

Ashraf
Kundservice

Monica
Ekonomi

SARA
INKÖP

Mattias
Lager

JONAS
Lager

MARTIN
LAGER

JUNI
Kontorshund

DANTE
Lagerhund

Socialt & hållbart ansvar

Som inredningsgrossist har vi på Olsson & Jensen ett starkt engagemang och ansvar för människor, material och miljö. Hållbarhet ligger i hjärtat av våra företagsvärderingar, och vi är dedikerade till att integrera hållbara metoder i hela vår verksamhet.

På vårt företag tror vi på vikten av ansvarsfulla inköp och medveten tillverkning. Våra leverantörer och tillverkare är noggrant utvalda för att säkerställa att de delar vår vision om bra arbetsmiljö, rättvisa arbetsförhållanden och hållbara produkter.

Ett av våra centrala initiativ är att främja den cirkulära ekonomin. Vi omfamnar konceptet att återvinna och återanvända och erbjuder ett brett sortiment av vintagemöbler som överlevt tidens prövningar. Genom att ge dessa möbler ett nytt liv förlänger vi deras brukningstid och minskar behovet av nyproduktion. Detta minskar inte bara vår miljöpåverkan, utan bidrar också till bevarandet av kulturellt arv och hantverkstraditioner. Varje litet märke och repa är ett tecken på ett liv väl levt, och ger varje möbel sin unika personlighet. 

Förutom vintagemöbler strävar vi också efter att erbjuda hållbara alternativ i våra nytillverkade produkter genom att fokusera på hållbara material, såsom olivträ, mangoträ och sojavax. Genom att erbjuda dessa alternativ ger vi våra kunder möjlighet att fatta medvetna val utan att behöva kompromissa med stil eller kvalitet.

Genom att vara medvetna om vårt ansvar för människor, material och hållbarhet strävar vi efter att bidra till en mer hållbar framtid. Tillsammans skapar vi vackra rum samtidigt som vi värnar om vår planet.